Ploiesti Shopping City se deschide in noiembrie 2012

sursa foto: optimalactiv.ro

New Europe Property Investments şi Carrefour Property au anuntat ca cel mai mare mall regional din sudul României, Ploiesti Shopping City, va fi inaugurat in noiembrie 2012.

Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 55,000 mp şi având peste 100 de magazine, PLOIESTI SHOPPING CITY îşi va întâmpina vizitatorii cu un mix de mărci internaţionale de modă, sport, încălţăminte, electrocasnice împreună cu  o mare varietate de servicii precum şi cea mai mare zonă de petrecere a timpului liber din Sudul României, în afara Bucureştiului.

Prezenţi pentru prima dată în Ploieşti şi  judeţul Prahova, vor fi retaileri precum Zara, H&M, Massimo Dutti, Pull and Bear, Bershka, Oysho, Stradivarius, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Lee Cooper, Reserved, Intersport, Sephora, Otter, retailerul de electrocasnice Altex şi mulţi alţii, care au demonstrat încrederea lor în Ploiesti Shopping City alăturându-se acestui proiect, care în acest moment are o rată a comercializării de peste 70%. Până la sfarşitul lunii iunie, conform planningului, proiectul va avea o rată de comercializare de peste 90%.

IN cadrul complexului se va deschide cel mai mare cinema din afara Bucureştiului, cu 12 ecrane operate de cel mai activ jucător din domeniu: Cinema City.

Acesta, împreună cu restaurantele cu specific internaţional (German, Italian, Chinezesc, Libanez, Oriental dar şi Românesc), cu cafenelele, cu zonele de joacă pentru copii, cu sala de bowling şi billiard şi cu cazino-ul, vor forma cea mai complexă şi atractivă zonă de petrecere a timpului liber din regiune.

 “Ploiesti Shopping City va oferi clienţilor săi o experientă unică de cumpărături, combinată cu posiblitatea de a petrece un timp liber de calitate. Va oferi de asemenea noi oportunităţi de locuri de muncă şi va creşte standardul de viaţă pentru persoanele din regiune.

Ne străduim să îndeplinim şi să depăşim aşteptările clienţilor noştri şi considerăm că acest centru comercial va oferi posibilitatea de a face cumpărături, de a te relaxa si de a petrece timpul liber alături de familie şi prieteni, totul într-un singur loc.“ a afirmat Tiberiu Smaranda, Retail Executive NEPI.

 “Ploiesti Shopping City va fi cu siguranţă ceva deosebit faţă de tot ce există pe piaţa centrelor comerciale din România! Am pus clientul în centrul preocupărilor noastre atât din perspectiva tenant mix-ului cât şi a amenajărilor de calitate, astfel încât să putem garanta petrecerea de o manieră cât mai agreabilă a timpului liber, găsind tot ceea ce îl interesează sub acelaşi acoperiş. Acesta este doar primul proiect de tip mall. Sperăm să urmeze în curând şi altele, noi uitându-ne deja la noi potenţiale locaţii. Anul acesta nu vom mai deschide niciun mall ca acesta din Ploiesti, care vine în completarea hypermarketului deja existent, însă suntem în căutări”, a afirmat Anca Damour, General Manager Carrefour Property Romania.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...