Ploiesti Shopping City se deschide in 15 noiembrie

.

Cel mai mare centru comercial din Ploiesti va fi inaugurat in 15 noiembrie printr-un concert Smiley, Antonia si Akcent. Marea deschidere va avea loc la ora 18:00 si va fi dublata de concursuri cu premii si artificii.

Ploiesti Shopping City reuneste cele numeroase branduri de moda, articole sportive, bijuterii, produse cosmetice si decoratiuni interioare, precum H&M, Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si un hipermarket Carrefour.

In Ploiesti Shopping City se va deschide si cel mai mare cinematograf din afara Bucureştiului, cu 12 ecrane.

Complexul are peste 100 de magazine, o suprafata inchiriabila de 55,000 m2 si aprox. 2,000 locuri de parcare si este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu New Europe Property Investments plc (NEPI), printr-o investitie de aproximativ 65 milioane Euro.

Complexul va fi deschis zilnic intre orele 9:00-21:00.

Pana la deschidere cei care dau like si share paginii oficiale a complexului de pe Facebook intra intr-un concurs ce are ca premii zece invitatii VIP la deschidere.

 

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...