Ploiesti Shopping City se deschide in 15 noiembrie

.

Cel mai mare centru comercial din Ploiesti va fi inaugurat in 15 noiembrie printr-un concert Smiley, Antonia si Akcent. Marea deschidere va avea loc la ora 18:00 si va fi dublata de concursuri cu premii si artificii.

Ploiesti Shopping City reuneste cele numeroase branduri de moda, articole sportive, bijuterii, produse cosmetice si decoratiuni interioare, precum H&M, Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si un hipermarket Carrefour.

In Ploiesti Shopping City se va deschide si cel mai mare cinematograf din afara Bucureştiului, cu 12 ecrane.

Complexul are peste 100 de magazine, o suprafata inchiriabila de 55,000 m2 si aprox. 2,000 locuri de parcare si este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu New Europe Property Investments plc (NEPI), printr-o investitie de aproximativ 65 milioane Euro.

Complexul va fi deschis zilnic intre orele 9:00-21:00.

Pana la deschidere cei care dau like si share paginii oficiale a complexului de pe Facebook intra intr-un concurs ce are ca premii zece invitatii VIP la deschidere.

 

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...