Plexus deschide o fabrică de producție la Oradea

.
.

Plexus a deschis o fabrică de producție la Oradea, după o investiție evaluată la 30 de milioane de dolari. Reprezentanţi ai autorităților locale și de la Universitatea din Oradea au participat la acest eveniment și au luat parte la un tur al fabricii de 27,000 m2 în care le-au fost prezentate soluțiile Plexus pentru “Realizarea Produselor”.

Plexus este prezentă în Oradea, România din 2009, având inițial sediul într-o locație închiriată. Noua clădire o înlocuiește pe cea veche, această schimbare reprezentând un eveniment important pentru Plexus. Steve Frisch, Vice-Președinte Executiv Servicii Globale Clienți, afirmă: „Din momentul începerii activității noastre în Oradea, baza noastră de clienți a crescut în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), rezultând astfel necesitatea pentru dezvoltarea capacității de producție. Atenția noastră deosebită pentru serviciile oferite clienților și echipa valoroasă din Oradea au contribuit la extinderea acestei cereri”.

Ronnie Darroch, Președintele Regional EMEA, continuă: „Investiția în această nouă fabrică ne va permite să furnizăm clienţilor noştri o ofertă cu o valoare sporită în sectorul de piaţă al volumului de producţie mic spre mijlociu și de înaltă complexitate. Acest nou spațiu de producție demonstrează angajamentul nostru față de regiunea EMEA și va susține mult mai eficient nevoile clienților noștri oferindu-le soluții europene la un cost total mai redus.” Steve Frisch adaugă: „Această nouă locație din Oradea, alături de fabricile de producție existente din Kelso și Livingston, Scoția, și centrele de Engineering Solutions din Livingston, Scoția, și Darmstadt, Germania, va asigura flexibilitate în furnizarea unor soluții complete pentru “Realizarea Produselor” destinate clienților noștri din regiunea EMEA.”

Fiind operațională din luna mai 2013, noua fabrică de producție oferă angajaților din Oradea un mediu de lucru de calitate superioară. În momentul de față locația din Oradea are un număr de 330 de angajați și se preconizează că numărul de angajaţi va fi de aproximativ 1000, în momentul în care fabrica va fi complet operațională.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...