Plaza România și Bucureşti Mall-Vitan se vor redeschide

Plaza România și Bucureşti Mall-Vitan se redeschide la data decisă de Guvern cu măsuri suplimentare de protecţie faţă de cele recomandate de autorităţi.

Sistemele de ventilaţie ale celor două centre comerciale folosesc doar aport de aer proaspăt din exterior de până la 100%, toate filtrele de aer au fost înlocuite, iar frecvenţa de curăţare şi dezinfectare a centralelor de tratare a aerului a fost crescută prin intensificarea operaţiunilor de revizie.

Totodată, vor fi instalate sisteme de purificare a aerului în lifturi.

Pentru zonele de contact direct (de exemplu, butoane lifturi, balustrade, mânere etc) și pentru suprafeţele de trafic intens se aplică dezinfectarea intensivă, cu ajutorul soluțiilor speciale biocide.

Frecvent, se face dezinfecție prin nebulizare, acțiune care asigură igienizarea spațiilor mari, cu o distribuție eficientă a agentului dezinfectant, inclusiv în zone greu accesibile (guri de ventilaţie, aparate de aer condiţionat).

Sistem de igienizare cu tehnologie UV în Bucureşti Mall-Vitan

În premieră pentru România a fost implementat în Bucureşti Mall-Vitan cel mai nou sistem de igienizare cu tehnologie UV a mâinilor curente la scările rulante.

Tehnologia de ultimă generație dezinfectează constant banda din interior și elimină riscul de transmitere a bacteriilor și virușilor.

La intrările în centrele comerciale, clienţii au la dispoziţie dozatoare cu substanţe pentru dezinfectarea mâinilor, mochetele au fost impregnate cu dezinfectant și au fost instalate porţi pentru verificarea temperaturii corporale, conform cerințelor autorităților.

Fluxurile de intrare şi ieşire ale clienţilor au fost separate

În ceea ce priveşte distanţarea socială, fluxurile de intrare şi ieşire ale clienţilor au fost separate.

Fiecare intrare este monitorizată de un agent de pază pentru verificarea purtării măştii de protecţie şi utilizarea lifturilor este recomandată pentru cel mult două persoane în cazul în care nu sunt membri ai aceleiaşi familii.

Utilizarea cărucioarelor pentru copii puse la dispoziţia clienţilor a fost suspendată temporar, pentru a asigura protecţia celor mici.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...