Plăți prin Pay Point la Cora

sursa: plan31.ro
sursa: plan31.ro

Serviciile oferite de PayPoint România sunt disponibile în toată reţeaua de hipermarket-uri cora, ca urmare a acordului de colaborare semnat între cele două companii. Astfel, clienţii cora pot efectua prin PayPoint o gamă largă de plăţi, simplu, sigur şi rapid, precum cele pentru facturile de utilităţi, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, alături de operaţiuni de încărcare electronică.

Pentru a efectua o plată, consumatorii trebuie doar să se prezinte într-unul din cele 12 hipermarket-uri cora din întreaga ţară, la punctul unde este marcată disponibilitatea serviciilor PayPoint, să comunice operatorului ce plată doresc să efectueze, iar acesta se va ocupa de tranzacţie şi de încasarea în numerar a banilor. Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit. Toată operaţiunea se realizează rapid şi sigur, plata fiind confirmată prin eliberarea unei chitanţe cu toate detaliile tranzacţiei. Clienţii pot efectua tranzacţii 7 zile pe săptămână, în intervalul orar 08:00 – 22:00.

„Parteneriatul semnat cu cora reprezintă un nou pas mare făcut de PayPoint în direcţia deservirii unui public cât mai numeros, din toată ţara, marcând totodată intrarea companiei pe segmentul hipermarket-urilor. Obiectivul nostru a fost şi va rămâne acela de a aduce servicii cât mai variate aproape de cât mai mulţi consumatori, iar acest acord de colaborare răspunde cu succes acestei promisiuni. Ca atare, PayPoint este prezent de acum şi în hipermarket-urile cora, unde consumatorii vor aprecia cu siguranţă posibilitatea de a-şi plăti facturile simplu şi rapid, odată cu efectuarea cumpărăturilor săptămânale”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

„cora adaugă mereu, prin Punctul de Beneficii, noi facilităţi pentru clienţii săi. Ştim că în ziua de astăzi, oamenii sunt foarte ocupaţi, motiv pentru care ne dorim ca atunci când vin la cora să ştie că nu îşi fac doar cumpărăturile săptămânale, ci pot rezolva mult mai multe alte lucruri, cum ar fi şi plata facturilor prin PayPoint. Adăugând această nouă facilitate, cora îşi dezvoltă conceptul <<totul sub acelaşi acoperiş>>”, a declarat Marilena Cîrsteanu, responsabil Serviciu Card cora şi Punctul de Beneficii.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...