Platformele factureaza.ro și instantfactoring.com au fost integrate digital

Start-up-rile românești Cubus Arts și Instant Factoring au realizat integrarea platformelor pe care le operează pe piața din România – factureaza.ro, respectiv Instantfactoring.com.

Platforma factureaza.ro ajută companiile să emită facturi clienților persoane juridice și le oferă acestora soluții integrate pentru întregul flux de lucru, de la emiterea facturii și până la încasarea ei.

Serviciile adiționale integrate sunt platforme de e-commerce, procesatori de plăți, furnizori pentru colectarea debitelor restante și a celor de finanțate a facturilor în termen, cum este parteneriatul cu Instant Factoring.

Fiecare funcționalitate suplimentară are scopul de a digitaliza procesele de lucru, salvând timp și resurse umane, consumate de regulă în activități manuale și birocratice. Utilizatorii interacționează cu interfețe prietenoase, intuitive și ușor accesibile.

Ce înseamnă integrarea cu Instantfactoring.com

Integrarea cu Instantfactoring.com vine în sprijinul clienților factureaza.ro, facilitându-le finanțarea facturilor în maximum 24 de ore. Întreaga procedură de accesare se realizează direct din aplicația platformei de facturare, printr-un proces extrem de simplu – literalmente prin 2 click-uri.

Clientul se loghează în contul său, selectează facturile aflate încă în termenul de plată, solicită finanțarea prin completarea câtorva date de identificare ale companiei, și primește înapoi valoarea finanțată, iar banii îi sunt transferați în cont în maximum 24 de ore.

Instant Factoring finanțează până la 100% din valoarea facturilor, pentru companii cu activitate comercială în România, indiferent de domeniul de activitate și de experiența companiei pe piață.

În evaluarea acordării finanțării accentul este pus pe situația financiară și istoricul de plăți al companiei debitoare. Prin solicitarea finanțării facturilor de către Instant Factoring, compania primește implicit și o analiză a solvabilității partenerilor săi de afaceri.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...