Platforma Tootor duce meditațiile elevilor în online

1 din 3 elevi din România apelează la meditații la cel puțin o materie

Platforma Tootor a fost creată de o echipă de tineri profesioniști cu experiență în industria EdTech.

Investiția inițială a fost de aproximativ 125.000 euro, pe care fondatorii Tootor estimează că o vor putea recupera în următoarele 12-16 luni.

Tootor își propune să fie un instrument avansat și ușor de folosit de profesori, părinți și elevi, fiecare având propriile beneficii. 

Profesorii pot crea cursuri, le pot programa conform propriului orar și ulterior, le pot susține în întregime online, folosind instrumente de lucru specifice studiului.

De asemenea, pentru profesori, Tootor poate înseamna o sursă legală de venituri pe lângă salariu, fără angajamente de timp minim, fără bariere geografice sau program fix.

Pentru elevi și părinți platforma înseamnă accesibilitate la cei mai buni profesori de oriunde din țară, plus diversitate a domeniilor și subiectelor predate.

1 din 3 elevi din România apelează la meditații la cel puțin o materie, potrivit unui studiu lansat în acest an de Societatea Academică din România (SAR).

Studiul arată că, dintre elevii care iau meditații, cei mai mulți, 80%, se pregătesc la matematică, iar aproximativ o treime la limba română sau la limbi străine.

Frecvența celor care iau meditații este mai ridicată în clasele terminale, a VIII-a și a XII-a.

Piața globală a meditațiilor este estimată anul acesta de Fortune Business Insights la o valoare de 98,1 miliarde dolari.

Pe baza analizelor efectuate de institutul de cercetare menționat, piața meditațiilor ar putea crește la 171,9 miliarde dolari până în 2028, cu o rată de 8,3% pe an.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...