Platforma Takeaway.com iese de pe piața locală de livrări la domiciliu

Începând cu data de 1 iunie 2022, platforma Takeaway.com nu va mai fi disponibilă pe piața livrărilor la domiciliu din România.

Compania notează că se retrage în urma presiunii competitive, penetrarea Takeaway.com pe piața locală de livrări de alimente fiind insuficientă pentru a susține o afacere sănătoasă.

„Având în vedere acest lucru, am luat decizia dificilă de a ne opri operațiunile în România și să ne concentrăm pe alte țări unde suntem lider pe piață”, se mai arată în anunțul companiei.

Takeaway.com, cu sediul central la Amsterdam, este prezentă în 20 de țări și conectează peste 634.000 de parteneri.

Și Foodpanda e ieșit de pe piața locală, după ce în luna decembrie a anului trecut spaniolii de la Glovo au preluat operațiunile companiei din România.

În acest moment, cei mai mari jucători de pe piața românească a livrărilor de produse alimentare la domiciliu sunt Glovo și Tazz.

CITEȘTE ȘI: Glovo introduce în aplicație opțiunea de bacșiș

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...