Platforma Stailer a atras o investitie pre-seed de 500.000 euro

Platforma de rezervări online pentru saloane de înfrumusețare, Stailer, a atras o investiție de tip pre-seed în valoare totală de 500.000 euro.

Runda de finanțare a fost condusă de Cosmin Țîrvuloiu, antreprenor și investitor în proiecte tech.

În urma investiției, Stailer ajunge la o evaluare de 5 milioane euro.

Compania vizează pentru perioada următoare îmbunătățirea tehnologiei, extinderea la nivel național și creșterea investițiilor în marketing.

Îmbunătățirea tehnologiei din aplicație și adăugarea mai multor funcții noi solicitate de consumatori și profesioniștii din beauty vor fi realizate prin extinderea echipei de programatori.

De asemenea, Stailer va fi disponibil în alte cinci orașe până la sfârșitul lunii august: Brașov, Constanța, Pitești, Ploiești și Sibiu. În prezent este activă în București și Cluj.

În prezent, platforma oferă acces utilizatorilor la peste 300 saloane și 1500 stiliști, fiind realizate peste 100 de rezervări în fiecare zi.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...