Platforma SeedBlink are funcționalități noi dedicate investitorilor

SeedBlink, platforma de investiții în startup-uri tech europene, a lansat funcționalități noi pentru a îmbunătăți experiența investitorilor.

Platforma românească de investiții a fost lansată la începutul anului 2020, dar în scurt timp a ajuns să aibă cea mai rapidă creștere din Europa pe această nișă.

Astfel, noua versiune a MyPortfolio oferă o structurare îmbunătățită a informațiilor, care permite vizualizarea transparentă a portofoliilor investitorilor.

Sunt incluse detalii despre costuri, valoare, tendințe profit/pierdere, documente ale startup-urilor și rapoartele lor trimestriale și urmărirea investițiilor.

Profilul de investitor include informații suplimentare prin care investitorii își pot defini preferințele, comunicarea și implicarea pe care și-o doresc în cadrul comunității.

Include, de asemenea, criteriile de evaluare a riscurilor și îndrumări în conformitate cu regulamentul UE privind finanțarea participativă pentru protecția lor.

Mai mult control pentru construirea portofoliului

Actualizări notabile pot fi văzute în informațiile despre oportunitățile de investiție.

Astfel, a fost implementat un nou instrument de automatizare pentru optimizarea comunicării operaționale.

Această funcționalitate a fost construită în parteneriat cu Plant an App, un startup din portofoliul SeedBlink.

În plus, SeedBlink derulează primul pilot pentru a aduce lichiditate pentru acționarii SPV ai unei companii care își încheie Seria A – o primă piață secundară.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...