Platforma românească FLOWX.AI își deschide birou la Paris

FLOWX.AI anunță deschiderea biroului din Paris și numirea Rodicăi Guisset ca Managing Director pe regiunea EMEA și Marea Britanie și Irlanda.

Rodica Guisset va coordona operațiunile companiei și dezvoltarea în aceste regiuni, pe fondul unei cereri puternice din sectorul financiar-bancar, energie și utilități.

Platforma FLOWX.AI utilizează inteligența artificială pentru accelerarea digitalizării, țintind o piață de o mie miliarde de dolari, sistemele legacy ale corporațiilor.

Acestea reprezintă cea mai mare provocare pentru organizațiile mari, împiedicându-le să se scaleze rapid prin digitalizare.

Platforma le permite instituțiilor financiare și altor organizații să creeze experiențe digitale personalizate, de tip omni-channel, în doar 10 săptămâni.

Mai mult, poate fi instalată pe orice tip de infrastructură – fie on-premise sau în cloud și apoi unifică și consolidează sistemele existente ale companiilor în aplicații.

La finalul anului 2021, compania a obținut o rundă de finanțare seed de 8.5 milioane USD, a doua ca mărime de acest tip din Europa.

CITEȘTE ȘI: OVES Enterprise deschide în Germania primul birou din afara țării

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...