All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 1 martie | 2021

Platforma Regista va fi disponibilă și în limbile minorităților naționale

Zitec lansează portalul de e-Guvernare Regista în limbile minorităților naționale: maghiară, germană, rusă și sârbă.

De asemenea, a fost dezvoltată și o versiune în limba engleză, pentru a ușura accesul expaților la informațiile de interes public și la serviciile oferite de primăria lor.

Potrivit reprezentanților Zitec, anul 2020 a fost unul de cotitură pentru Regista, aplicația fiind folosită de primării și companii din toate județele țării.

Numărul clienților Regista a crescut cu peste 37%, soluția generând afaceri totale de 750.000 euro.

Printre instituțiile publice care folosesc soluția dezvoltată de Zitec se numără Institutul Național pentru Fizica Laserelor, Plasmei și Radiației de la Măgurele, Administrația Străzilor București, ADP Cluj Napoca, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, Inspectoratele Școlare Județene Prahova, Ialomița și Neamț.

Rolul aplicaţiei Regista este să automatizeze şi să eficientizeze activităţile din instituţiile locale, guvernamentale şi din companii, prin modulele de registratură electronică, managementul documentelor şi e-Guvernare.

Regista facilitează atât o comunicare optimă între departamentele unei instituţii, cât şi între funcţionari şi cetăţeni, pentru o rezolvare rapidă şi mult mai organizată a solicitărilor primite.

Până în prezent, aproximativ 600 de instituţii publice şi companii din toate judeţele ţării şi-au îmbunătăţit procesele de lucru şi au redus birocraţia prin intermediul Regista.

Aplicaţia are peste 11.000 de utilizatori la nivel naţional care au înregistrat de-a lungul timpului peste 11 milioane de documente.

Aplicaţia Regista poate fi accesată de oriunde de către funcţionarii publici sau angajaţii companiilor, fiind disponibilă direct din browser, fără instalare şi cu toate informaţiile stocate în siguranţă în cloud Microsoft Azure în Uniunea Europeană.

- PUBLICITATE -