Platforma RateHawk, utilizată de 900 profesioniști din domeniul turismului

RateHawk este un serviciu pentru rezervarea de produse multiple, destinat agențiilor de turism. În România, este utilizată de peste 900 profesioniști din domeniul turismului.

Platforma, care oferă profesioniștilor în domeniul călătoriilor peste 1,7 milioane de opțiuni de cazare, s-a lansat oficial în România în 2018.

Serviciul are peste 140 de furnizori globali (+17% față de anul precedent) și 51.000 de contracte hoteliere directe (+45% față de anul precedent).

În 2021, RateHawk a lansat și oferta de bilete de avion, furnizând bilete de la peste 350 de companii aeriene, inclusiv peste 150 de low-costuri. Platforma oferă, de asemenea, rute de transfer în peste 150 de țări.

Primele destinații interne în ceea ce privește rezervările făcute de tour-operatorii locali în primul trimestru din 2022 sunt București, Sibiu, Cluj-Napoca.

Cele mai importante alegeri pentru călătorii în străinătate sunt Italia (Roma, Milano, Florența), Turcia (Istanbul, Canakkale, Alanya) și Spania (Barcelona, Tenerife, Madrid).

Categoriile preferate de cazare rezervate de agențiile din turism în primul trimestru sunt hotelurile de 4 stele (48% din totalul rezervărilor din primul trimestru). hotelurile de 5 stele (24%) și hotelurile de 3 stele (23%).

Cele mai multe rezervări de zboruri au fost realizate către Germania, Turcia și Olanda, iar serviciile de transfer au fost către Turcia, Italia și Emiratele Arabe Unite.

CITEȘTE ȘI: Dino Parc Râșnov a depășit pragul de 2.000.000 vizitatori

- Publicitate -

Ultimele

HalfPrice ajunge la trei magazine în România, după deschiderea unității din București

Retailerul polonez HalfPrice a ajuns din această lună la trei unități pe plan local după ce a deschis cel...