Platforma online de vânzare de mașini second-hand Carvago intră pe piața locală

Cehii își propun să vândă aproape 1.000 de mașini în primul an de prezență pe piața locală și peste 3.000 de unități în 2023

Compania cehă Carvago, platformă online de vânzare de mașini second-hand, a anunțat recent că intră pe piața din România.

Cehii își propun să vândă aproape 1.000 de mașini în primul an de prezență pe piața locală și peste 3.000 de unități în 2023.

Platforma online oferă tuturor potențialilor cumpărători din România o gamă largă de automobile, cu peste 750.000 de vehicule listate.

Aproximativ 7.500 de mașini de pe piața românească au fost deja vândute până acum către cumpărători din alte țări europene.

Recent, Carvago a încheiat un parteneriat cu TBI Bank prin care românii pot să achiziționeze automobile prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL), cu până la 60 de rate.

Tot ce trebuie să facă clienții este să intre pe platformă, să își aleagă mașina dorită, să dea click pe butonul TBI Pay, după care vor primi un link și vor finaliza online cererea de împrumut.

TBI Bank este singura instituție de finanțare autorizată în platformă pentru persoanele fizice, oferind acces la sume de până la 80.000 lei, cu aprobare online în câteva minute.

CITEȘTE ȘI: Record de înmatriculări pentru mașinile second-hand tranzacționate intern

- publicitate -