Platforma online de personal shopping FAN Delivery, disponibilă și la Cluj

FAN Delivery, platforma online de personal shopping cu livrare rapidă a FAN Courier își extinde activitatea în Cluj-Napoca și zonele limitrofe.

Prin intermediul aplicației FAN Delivery clienții au acces la o gamă diversificată de produse care vor fi livrate într-un interval de maximum 90 minute.

Locuitorii din Cluj-Napoca și zonele limitrofe pot folosi platforma pentru a primi acasă produse de la Auchan, primul retailer înrolat ca vendor în sistem.

Lista de vendori disponibili în Cluj-Napoca și zone limitrofe include piața digitală „Hermes by eAgricultor”, „My Geisha” și rețeaua de florării „Păpădie”.

Taxa de transport în perioada martie-aprilie 2022 este de 1 leu și nu există limită de greutate.

Până la sfârșitul anului, compania și-a propus să opereze servicii de livrare rapidă în 10 orașe mari din România, Timișoara fiind al treilea oraș unde se pregătește deschiderea.

Pentru început, rețeaua FAN Delivery Cluj-Napoca va funcționa cu 20 de livratori, care se vor deplasa cu biciclete, scutere și mașini.

Aceștia vor deservi și zonele limitrofe orașului, comunele Florești, Baciu, Sânnicoară, Feleacu și Dezmir, în același interval de timp, cel mult 90 de minute.

Lansată la finalul anului trecut la București, în aplicația FAN Delivery la nivelul capitalei erau înrolați 25 de vendori, urmând ca alți peste 30 să intre pe platformă în curând.

CITEȘTE ȘI: Sameday livrează la domiciliu fără contact direct între curier și destinatar

- publicitate -