Platforma Income vizează investiții de 400.000 euro pe SeedBlink

Income, un marketplace pentru investiții în împrumuturi din Estonia, vizează să strângă 400.000 euro pe platforma de crowdfunding SeedBlink.

În luna februarie a acestui an, compania a lansat platforma sa de investiții, permițându-le clienților să investească în împrumuturi provenite de la companii selectate la nivel global.

La scurt timp după aceea, compania a lansat aplicația mobilă, care face ca accesul la împrumuturile listate pe platformă să se facă cu ușurință.

Income intenționează să strângă un total de 1,3 milioane euro într-o rundă de finanțare inițială, combinând investitorii tradiționali în start-up-uri și crowdfunding.

SeedBlink acoperă 400.000 euro din runda totală, în urma investiției realizate de investitorului principal, Tolaram Fintech, care face parte din Tolaram Group.

Tolaram este o companie cu sediul în Singapore, cu investiții în produse de larg consum, fintech și infrastructură și cu venituri anuale de peste 1,2 miliarde dolari.

Income a strâns deja 1 milion euro în runda de finanțare pre-seed, în principal de la investitori angel.

Compania are aproximativ 600 de utilizatori înregistrați și în prezent crește cu 10% pe săptămână.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...