Platforma de rezervări Ialoc obține o investiție de 500.000 euro

Până acum, aplicația a fost descărcată de peste 100.000 de clienți, iar în luna august 2022 a așezat la mesele restaurantelor aproximativ 34.500 de clienți.

Ialoc, o platformă pentru rezervări și plăți rapide la masă în restaurant, a atras o investiție de 500.000 euro din partea MaxyGo Invest Holding. Suma va fi investită în dezvoltare și pentru extinderea internațională.

Până la această investiție, platforma obținuse finanțări de aproximativ 300.000 euro din partea GapMinder (2018), SeedBlink (2020) și Lister Capital.

Ialoc este o platformă lansată în 2017 pentru managementul rezervărilor online în restaurante și cafenele. Fondatorii sunt Cosmin Măgureanu, Emil Muhtu, Marcel Preda, Adrian Grigore și Dragoș Badea.

Compania își dorește ca până la finalul 2023 să ajute peste 350 de restaurante să devină mai eficiente prin digitalizarea procesului de plată la masă și vizează o cifră de afaceri de 1 milion euro pentru 2023.

Cum funcționează platforma Ialoc?

După ce clientul scanează codul QR aferent mesei, intră într-un landing page personalizat pentru fiecare restaurant, unde nu este necesar să creeze un cont sau să descarce o aplicație.

Clientul poate accesa meniul digital, poate chema ospătarul, iar, la final, pentru a nu mai aștepta nota de plată, poate alege să achite online (card, Google Pay sau Apple Pay) și să adauge bacșiș pentru personal.

Ialoc se integrează cu softurile POS ale restaurantelor pentru a afișa în timp real nota de plată, iar în prezent este integrat cu cinci astfel de soluții din piața din România.

Soluția de plăți rapide la masă a fost testată inițial într-un cerc restrâns de restaurante partenere și a procesat peste 300.000 de euro, reprezentând aproximativ 28% din totalul notelor de plată ale restaurantelor.

Aplicația Ialoc și site-ul ialoc.ro înregistrează creșteri de aproximativ 15% de la lună la lună în privința numărului de clienți care caută un loc în care să facă o rezervare.

MaxyGo Invest Holding SA este o companie fondată în ianuarie 2022 și are 56 de acționari cu participații între 0,8% și 16,7%. Compania a fost înființată de Alexandru Apostol și Luciana Apostol, amândoi deținând câte 12,9% din acțiuni.

MaxyGo Invest Holding SA deține și 96% din titlurile MaxyGo Credit IFN, în urma unei investiții realizate la începutul anului.

CITEȘTE ȘI: yummdiet.com a atras o investiție de 200.000 de dolari

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...