Platforma de recrutare eJobs lansează un comparator de salarii

eJobs lansează Salario, comparatorul de salarii în care 130.000 de români și-au introdus deja câștigurile nete lunare.

Salario oferă informații pentru peste 800 de poziții diferite, din 62 de domenii de activitate, atât de la privat, cât și de la stat

București-Ilfov se află pe primul loc în topul celor mai bine plătite regiuni ale țării, cu un venit mediu lunar de 4.500 lei net, urmat de Timiș și Cluj cu salarii medii nete de 3.500 lei.

La polul opus, Vrancea, Vaslui și Dolj sunt județele cu cele mai mici salarii medii, acestea depășind ușor 2.500 lei net.

Județele cu cele mai mari venituri sunt și cele în care candidații manifestă cel mai mare interes pentru salarii transparente.

Locuitorii județelor Mehedinți, Teleorman și Giurgiu sunt cel mai puțin interesați de a afla câștigurile pieței.

Cele mai mari salarii nete lunare introduse în comparatorul de salarii depășesc 22.000 lei și vizează funcții de management ca Director General sau Director Economic.

Cele mai bine plătite domenii sunt IT Software, Achiziții și IT Hardware.

La celălalt capăt al clasamentului, cel mai slab plătiți sunt românii care lucrează în Au pair/Baby sitting/ Curățenie, Confecții și Office/Back-office/Secretariat.

Economist, Inginer de proiectare, Asistent Manager, Inginer Software și Programator Java sunt pozițiile pentru ale căror salarii românii manifestă cel mai mare interes.

Fiecare dintre acestea au peste 2.000 de căutări în baza de date salariale.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...