Platforma de lecții online Fluxy dezvoltă un sistem de învățare în flux pentru elevi

Aplicația mobilă de e-learning Fluxy folosește inteligență artificială pentru a face procesul de învățare mai ușor și mai eficient pentru elevii din ciclul gimnazial.

Au fost realizate unități de 2-3 minute care prezintă informația într-un mod concis prin clipuri video, conținut audio, întrebări, imagini și text în fraze scurte.

Lansată în septembrie 2021, aplicația Fluxy este folosită deja de peste 3.000 de utilizatori ai platformelor Android și iOS, urmând ca până la sfârșitul acestui an să ofere conținut și pentru elevii de liceu.

Fluxy atrage acum lunar în medie 300-400 de noi utilizatori. Dezvoltarea aplicației a necesitat investiții de peste 300.000 de euro până în prezent.

Orice elev înregistrat în aplicație poate accesa lunar un număr de pași gratuiți, accesul nelimitat la serviciile platformei fiind disponibil pe bază de abonament lunar de familie, în valoare de 59,99 lei.

Există și un abonament pentru părinți (1-5 elevi) și abonament de clasă, destinat profesorilor care vor să ofere platforma unui grup de elevi, pentru a le urmări progresul (1-35 elevi) – 159,99 lei.

CITEȘTE ȘI: Românii au cheltuit 1,8 miliarde de dolari pentru educație în 2020

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...