Platforma de investiții online Welthee se lansează în România

Welthee, platforma de investiții online care oferă până la zero risc pe piețe volatile, intră în România, după lansarea în Elveția, în 2020.

Platforma va fi accesibilă în România în prima jumătate a lunii iunie, după etapa curentă, de private-sale, la care participă peste 500 de investitori.

Welthee va oferi investitorilor posibilitatea de a-și alege nivelul de risc dorit, cu comision zero și o investiție minimă de 50 de dolari.

Pentru ca riscul să fie cât mai redus, tranzacționarea pe Welthee va implica investiții simultane multiple, minimum cinci. Portofoliile cu riscul și rentabilitatea crescute își asumă tot riscul pentru o recompensă semnificativă.

Platforma oferă un token utilitar prin intermediul căruia utilizatorii pot crea mai multe fluxuri de venit pasiv prin: închirierea tokenurilor, fond lichiditate cu risc scăzut, fond lichiditate cu risc crescut, portofolii cu risc scăzut, portofolii cu risc crescut și staking.

Tokenul Welthee este necesar pentru a accesa portofoliile cu până la 0% risc.

Utilizatorii pot alege moneda pe care o vor deține când portofoliul va fi scos de pe piață, BTC, USD, EUR, ETH, aur etc.

- publicitate -

trebuie să citești