Platforma de educație Eduboom.ro vizează 3 milioane de utilizatori noi

Platforma de educație prin conținut video Eduboom.ro vizează să aibă 3 milioane de utilizatori la finalul anului 2024, de la 25.000 în prezent.

Site-ul a fost lansat în noiembrie anul trecut și va putea fi utilizat gratuit până în septembrie 2021.

Platforma Eduboom.ro este susținută de o echipă de peste 50 de profesori de top din România și de o echipă de peste 200 de specialiști din Bulgaria.

Eduboom.ro oferă peste 1.200 de lecții video și mai mult de 800 de teste la Matematică și Limba și literatura română pentru elevii din clasele V-XII.

Toate lecțiile și testele respectă programa școlară din România. Cei peste 25.000 de utilizatori ai platformei au vizualizat aproximativ 200.000 de lecții.

Până în aprilie anul viitor, Eduboom.ro pune la dispoziția utilizatorilor toate lecțiile necesare pentru clasele V-XII, conform programei școlare din România la Matematică, Limba și literatura română, Chimie, Fizică, Biologie, Geografie.

În Bulgaria, Eduboom este cea mai mare platformă pentru educație

Lansată în 2012, în Bulgaria, Eduboom a devenit cea mai mare platformă pentru educație, fiind folosită în peste 70% din școli. Are peste un milion de utilizatori și conține peste 17.000 de lecții video. Aceasta a fost distinsă cu peste 30 de premii pentru calitatea serviciilor furnizate.

Eduboom a fost dezvoltată de către Darin Madzharov, antreprenor care a studiat ingineria electrică și știința computerelor în Germania.

El a început prin a filma câteva lecții pentru sora lui, care avea dificultăți de înțelegere a materiei la Matematică și la Chimie. Sora lui a trimis lecțiile și colegilor, iar acestea au avut succes.

Luna aceasta platforma s-a lansat în Spania și în Italia. În fiecare țară lecțiile sunt în limba țării respective și respectă programa școlară locală.

- publicitate -

trebuie să citești