Platforma de educație Eduboom.ro are 35.000 de utilizatori înregistrați

Eduboom.ro, platforma care oferă lecții pentru elevii din clasele V-XII are peste 35.000 de utilizatori înregistrați.

Cei care care se înregistrează acum vor beneficia de acces gratuit până la finalul lunii septembrie.

Cele 3 tipuri de abonamente disponibile sunt pe 6, 12 și 24 de luni. Pentru început, abonații vor beneficia de o reducere de 50% a abonamentului, plătind între 45 și 80 lei pe lună.

Abonamentul gratuit include cinci lecții video și teste pentru fiecare materie, precum și acces la secțiunea de dezvoltare personală.

Utilizatorii folosesc platforma pentru a viziona 5 lecții și a rezolva 3 teste în medie pe zi, până acum aceștia vizionând lecțiile de 260.000 de ori.

Compania are în plan ca până la finalul anului să publice 300 de lecții și teste în fiecare lună.

În prezent, Eduboom oferă peste 2500 de lecții și teste și vizează ca până la finalul anului să publice lunar alte 300 de lecții și teste.

Până la sfârșitul anului vor fi încărcate toate lecțiile video aferente principalelor materii pentru clasele V-XII (matematică, limba și literatura românâ, fizică, chimie, biologie).

Lecțiile și testele respectă programa școlară națională, acestea fiind realizate de 60 de profesori de top din România. Numărul profesorilor va crește la 100 până la finalul anului.

Eduboom a fost lansată în 2012, în Bulgaria, unde a devenit cea mai mare platformă pentru educație, fiind folosită în peste 70% din școli.

Platforma de educație prin conținut video Eduboom.ro vizează 3 milioane de utilizatori în România până la finalul 2024.

- publicitate -

trebuie să citești