All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

Platforma Coreto se lansează în versiunea Alpha pe 12 aprilie

Pe 12 aprilie, Coreto lansează la nivel internațional versiunea Alpha a platformei. Peste 1000 de persoane și-au exprimat dorința de testare.

Prin această platformă, investitorii, persoanele publice, creatorii de conținut și traderii își vor putea împărtăși cunoștințele și predicțiile cu privire la spațiul criptografic.

Cu ajutorul Coreto, comunitatea se va putea conecta cu traderi experimentați, a căror performanță anterioară poate fi verificată și urmărită cu ajutorul beneficiilor oferite de tehnologia blockchain.

Prin facilitarea legăturilor dintre echipele proiectelor de blockchain și utilizatorii platformei, Coreto își propune să devină sursa principală de informație cu privire la domeniul criptografic și nu numai.

Una din principalele caracteristici ale platformei Coreto este Staking of Opinion Pool (SOOP), un instrument unic în acest moment în spațiul blockchain.

SOOP presupune ca ori de câte ori cineva face o predicție sau o analiză a unui proiect, va putea să o susțină prin adăugarea tokenilor COR în Staking of Opinion Pool-ul dedicat proiectului respectiv.

Această acțiune reprezintă modalitatea prin care cineva își susține cu asumare opinia în fața comunității.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI