Platforma Comarket atrage o nouă finanțare de 150.000 euro

Comarket atrage o nouă investiție în valoare de 150.000 euro, din partea unui grup de investitori de tip business angel, printre care Iulian Cîrciumaru.

În cadrul noii runde de finanțare, TZA Investors, un vehicul de investiții controlat de fondatorii Țuca Zbârcea & Asociații, și-a majorat investiția inițială.

Mai mult, fondatorii Comarket se află în discuții avansate cu investitori internaționali pentru o finanțare suplimentară de 150.000 euro.

În urma noii investiții, valoarea companiei a atins pragul de 1,5 milioane euro, iar după a treia rundă de finanțare valoarea acesteia va depăși 2 milioane euro.

Sumele atrase în ultima rundă de finanțare vor fi investite în digitalizarea procesului de achiziții pentru mai mult de 500 de business-uri HoReCa.

În același timp, pâna la finalul anului se urmărește și implementarea unei centrale de achiziții prin care jucătorii mici din piață să aibă acces la prețuri mult mai bune din partea furnizorilor și producătorilor.

Marketplace-ul Comarket va intra în următoarea etapă de dezvoltare, în care oferta de produse va fi atent verificată și selectată din punct de vedere al prețului și al relevanței.

Se urmărește un număr de 10.000 de articole disponibile la comandă național și cu free delivery la începutul lui 2022.

În prezent, Comarket are în portofoliu peste 6.000 de articole.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...