All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 1 martie | 2021

Platforma Avocado este accesibilă în BestJobs din contul de utilizator

Avocado, serviciul de learning unu-la-unu din cadrul platformei BestJobs, care conectează utilizatorii cu terapeuți, avocați, coachi și alte tipuri de specialiști, lansează un program de mentorat dedicat antreprenorilor, managerilor, dar și la nivel individual.

În prezent, prin Avocado sunt disponibili mentori din domeniile business și management, vânzări, marketing și resurse umane, urmând ca în perioada următoare platforma să-și lărgească aria de specializări.

De la lansarea din primăvara anului trecut, prin platforma integrată Avocado au fost desfășurate peste 700 de sesiuni online de consiliere individuală, în special pe zona de coaching și psihoterapie.

Prin intermediul a peste 130 de specialiști din diverse arii, serviciul este creat să le ofere profesioniștilor, antreprenorilor și companiilor acces la terapeuți, coachi și alte tipuri de specialiști, sprijinindu-i să gestioneze mai ușor perioadele dificile și, în același timp, să se dezvolte emoțional și profesional.

Serviciile de învățare și dezvoltare Avocado se adresează atât persoanelor care au nevoie de un specialist pentru dezvoltare personală și profesională, cât și companiilor care vor să ofere astfel de abonamente angajaților, ca beneficiu extra salarial.

- PUBLICITATE -