Plasamentul privat de acțiuni MAM Bricolaj a fost închis anticipat în prima zi

Plasamentul privat de acțiuni emise de MAM Bricolaj și intermediat de TradeVille pe 3 septembrie 2020 a fost închis anticipat în prima zi, la prețul maxim de 20 RON/acțiune, cu o suprasubscriere de 76%.

Toate acțiunile oferite au fost subscrise în primele 3 minute ale plasamentului, peste 90% din subscrieri fiind făcute prin platforma online de tranzacționare TradeVille.

Suma atrasă în cadrul ofertei de acțiuni va fi folosită de MAM Bricolaj pentru deschiderea de noi magazine în București și alte arii metropolitane precum Brașov, Cluj sau Iași.

Acțiunile emise vor fi listate în perioada următoare pe piața SMT a Bursei de Valori București.

Oferta de acțiuni a constat în vânzarea unui număr de 423,000 acțiuni ordinare și nominative la un preț cuprins între 16 RON/acțiune și 20 RON/acțiune. Numărul total de acțiuni subscrise în cadrul ofertei a fost de 744.418, depășind cu 76% cantitatea de acțiuni pusă la vânzare.

Valoarea subscrierilor efectuate a fost de 13.825.348 RON, depășind de aproape trei ori condiția închiderii cu succes a ofertei. Numărul total de subscriitori a fost de 93.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...