Planurile NEPI pentru sfârșitul lui 2015 și 2016

Cel mai mare proprietar de spații de retail din România, NEPI, a publicat o actuzalizare a situației terenurilor și centrelor comerciale pe care le deține în România.

Astfel, după finalizarea extinderii City Park Mall din Constanța, în 24 septembrie a fost finalizată și extinderea Deva Shopping City, care a ajuns la o suprafață închiriabilă de 52.780 mp. Chiriașii principai sunt C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, Domo, dm, H&M, KFC, Jysk, Orsay, Pepco, Praktiker, Sensiblu, Takko.

Până la sfârșitul anului, NEPI va finaliza o parte din centrul comercial Timișoara Shopping City, hipermarketul Carrefour urmând să fie inaugurat în noiembrie. De asemenea, va fi finalizată și faza I din extinderea Severin Shopping Center, prin inaugurarea unui cinematograf cu șase săli și faza II din extinderea clădirii de birouri The Office Cluj Napoca.

Pentru 2016 planurile retailerului sunt următoarele:

  • finalizarea Timișoara Shopping City – în primul semestru al anului
  • a doua fază din extinderea Severin Shopping Center
  • faza II din extinderea City Park Mall Constanța – în primul semestru al anului
  • inaugurarea Shopping City Piatra Neamt
  • începerea construcției Shopping City Satu Mare

Pe termen mai lung, planurile dezvoltatorului cuprind faza III a clădirii de birouri The Office, în 2017 și extinderea mallului Promenada București, care va înclude și o clădire de birouri, în 2018.

În ceea ce privește achizițiile, NEPI a cumpărat, în septembrie, un teren de 12 ha în Râmnicu Vâlcea, unde va construi un centru comercial regional.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...