All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 24 mai | 2020

Plant an App dezvoltă o soluție de alertare în situațiile de criză

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Plant an App dezvoltă o soluție tehnologică utilă în situațiile de criză, folosită în consolidarea funcționalităților serviciului Alerts Made Easy, prin care utilizatorii primesc alerte în timp real.

Această platformă de comunicare a fost construită pentru sectorul privat și vizează companii din Statele Unite ale Americii, astfel încât acestea să poată transmite mesaje vitale rapid și eficient.

- Publicitate -

Plant an App este partener în dezvoltarea platformei, pentru a ajuta soluția să poată fi scalată și adaptată nevoilor clienților.

Jucători din industriile de producție, centre comerciale, organizatori de evenimente, administratori de ansambluri rezidențiale, administrații locale sau școli și creșe sunt doar câteva exemple în care soluția Alerts Made Easy este folosită cu mare succes.

În medie, o alertă poate fi redactată și transmisă în mai puțin de 30 de secunde către un anumit grup de contacte, prin diferite canale precum SMS, email, Slack sau alte canale digitale, cu ajutorul integrărilor prin API.

Mesajul final care ajunge la utilizator poate fi însoțit de atașamente în orice format și poate conține până la 500 de caractere.

- Publicitate -

ULTIMELE

Coronacriza a trimis gigantul american Hertz în faliment

Criza economică generată de noul coronavirus a mai făcut o „victimă”, compania americană Hertz, care a declarat falimentul la 102 de ani...