Plant an App a participat la acceleratorul de business 500 Startups

  • Plant an App, un startup românesc ce a dezvoltat o platformă pentru crearea de aplicații dedicate companiilor, a participat la Demo Day, sesiunea de pitch-uri finale a acceleratorului de business 500 Startups.
  • La eveniment au participat peste 1.600 de investitori din întreaga lume.

În total, 28 de startup-uri de tehnologie și nu numai, din 13 țări, au susținut pitch-uri în prezența a peste 1.600 de investitori din Sillicon Valley, dar și din alte regiuni ale lumii.

Pentru companie, 500 Digital Demo Day a generat 30 de conversații noi cu investitori din Statele Unite ale Americii, Europa și Asia. În urma acestor discuții introductive, antreprenorii români își propun deschiderea unei runde de investiții de tip seed funding în care să atragă aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Ce face Plant an App

Plant an App este o platformă de dezvoltare low-code care ajută companii din întreaga lume să construiască software de business mai rapid și să își accelereze transformarea digitală.

Pe lângă funcționalitățile caracteristice de low-code, startup-ul vine cu 20 de module (API Builder, Form Builder, Advanced Search Engine etc.), integrări și acțiuni reutilizabile și extrem de configurabile.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...