Pizza Hut duce conceptul Fast Casual Delivery la Târgu Mureș

Pizza Hut se extinde cu o nouă locație Fast Casual Delivery în orașul Târgu Mureș. Noul restaurant se află în zona de food-court a Mureș Mall.

Unitatea Fast Casual Delivery, unde clienții pot vedea modul de preparare a produselor comandate, are o suprafață de aproximativ 140 mp.

Programul de funcționare este 10:00-23:00 pentru comenzile cu livrare și 10:00-21:00 pentru comenzile cu ridicare din locație.

Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Târgu Mureș s-au creat 16 locuri de muncă.

Începând cu 1 septembrie 2021, în rețeaua Pizza Hut Delivery, un crew membru poate obține venituri de până la 2345 lei net.

Suma include salariul de încadrare începând cu luna a 3-a, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, iar în prezent deţine 21 de restaurante de tip Dine-In și 19 locații Pizza Hut Delivery.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...