All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 28 mai | 2020

Pizza Hut Delivery Brașov a deschis a doua unitate din oraș

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Pizza Hut Delivery continuă extinderea la nivel naţional şi anunţă deschiderea celei de a patra unităţi din acest an, de această dată, în municipiul Braşov.

Cu o locaţie activă la nivel de judeţ încă din anul 2016 în incinta magazinului Carrefour, cea de-a doua s-a deschis în Street Mall „La Strada” cu scopul de a mări aria de acoperire şi de a ajunge la cât mai mulţi consumatori, într-un timp cât mai scurt.

- Publicitate -

Din totalul de locaţii aflate la nivel naţional, aceasta reprezintă cea de-a 21-a inaugurare şi a presupus o investiţie de aproximativ 280.000 de euro. Cu o suprafaţă de 126 mp, locaţia este dotată cu echipamente specifice tuturor unităţilor Pizza Hut Delivery şi are 22 de angajaţi.

„Odată cu deschiderea celei de-a doua unităţi în Braşov reuşim să acoperim întregul oraş şi, totodată, să oferim proximitate clienţilor care vin să comande direct în locaţie. Suntem într-o evoluţie continuă la nivel de dezvoltare şi luăm în calcul deschiderea de noi locaţii până la sfârşitul anului.”, declară Dan Ilie, Director General Pizza Hut Delivery.

Noua unitate Pizza Hut Delivery este situată pe Strada Egretei, nr 1 şi este deschisă în intervalul orar 10:00 – 23:00.

- Publicitate -

ULTIMELE

Jukka Moisio este noul Președinte și CEO Nokian Tyres

Consiliul de Administrație al Nokian Tyres l-a numit pe Jukka Moisio în funcția de Președinte și CEO al Nokian Tyres, începând cu...