Pizza Hut Delivery a deschis o unitate nouă în București

Pizza Hut Delivery a deschis săptămâna aceasta o nouă unitate în București, în urma unei investiții de peste 200.000 euro.

Locația inaugurată se află în incinta Mega Center, are o suprafață de 150 de metri pătrați și deservește zona aferentă sectorului 5 al Capitalei.

Odată cu lansarea acestei noi unităţi, Pizza Hut Delivery a generat peste 20 de noi locuri de muncă şi ajunge la 13 locaţii aflate în Bucureşti şi în ţară.

Ne bucurăm să anunțăm deschise porţile celei mai noi locații Pizza Hut Delivery, în sectorul 5 din București. Suntem încrezători în planurile noastre de extindere, iar această inaugurare devine, așadar, încă o realizare importantă. Începând de astăzi, îi așteptăm pe iubitorii de pizza din zona de sud-vest a Bucureştiului să se bucure de varietatea de rețete și produse autentice Pizza Hut Delivery, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery oferă clienților o gamă diversificată de rețete de pizza, paste, antreuri și multe alte preparate delicioase.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...