Pirelli a sărbătorit zece ani în România și a anunțat o investiție de 200 milioane euro

Pirelli a sărbătorit 10 ani de la deschiderea primei unități de producție din Slatina, prin inaugurarea celei de-a patra faze a dezvoltării industriale a grupului în oraș.

Pirelli va investi aproximativ 200 de milioane de euro până în anul 2021 la Polul Industrial din Slatina, iar noul plan de investiţii va creşte capacitatea anuală de producţie de la 10 milioane la 15 milioane de unităţi şi va crea noi locuri de muncă.

Astfel, suprafaţa fabricii, care încă de la începuturile sale a beneficiat de cele mai avansate tehnologii pentru fabricarea de anvelope auto pentru segmentul Premium destinat în principal pieţelor din Europa de Est, va fi extinsă la 260.000 metri pătraţi, de la 210.000 metri pătraţi în prezent, iar numărul de angajați va depăși 3.300.

Planul de dezvoltare implică o unitate de producţie pentru campionatul de Formula 1 care să funcţioneze ca back-up pentru principala fabrica Pirelli destinată Formulei 1, din Turcia și o unitate care va produce cauciucuri pentru biciclete.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...