Pionerat Profi in domeniul preventiei

.
.

Un proiect modern si ambitios, unic in tara in domeniul comertului, se implementeaza cu succes la Profi: primul sistem video centralizat care permite atat supravegherea permanenta a magazinelor in timp real, cat si cercetarea retroactiva a anumitor evenimente.

 

“In conditiile in care diversele incidente, inclusiv furturile din magazine, sunt o realitate costisitoare ce nu poate fi trecuta cu vederea, este nevoie de modalitati din ce in ce mai perfectionate prin care sa sporim confortul clientilor onesti, supraveghind atent activitatea din spatiile noastre si facilitand o interventie cat mai rapida din partea agentilor de paza,” a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food. “De aceea am decis sa trecem la aceasta tehnica de pionierat folosita déjà cu succes de unul dintre cei mai mari retaileri mondiali in Polonia si in alte tari central europene, in colaborare cu politia care recunoaste ca este foarte eficienta”.

 

Introdus inca din prima jumatate a anului, sistemul functioneaza acum in 44 dintre magazinele PROFI si va fi extins in continuare. Prin utilizare lui, numarul de evenimente sesizate la nivelul unei luni a ajuns sa fie aproape egal cu cel sesizat prin vechiul sistem intr-un an intreg, fapt ce a dus si la o cosiderabila diminuare a pierderilor.

 

Printre alte avantaje ale sistemului se numara si faptul ca acum operatorii video actioneaza independent de factorii care i-ar putea influenta daca ar opera in continuare din magazine, unde  apar diversi factori de stres. Astfel, s-a imbunatatit semnificativ capacitatea companiei de a preveni si indeparta elementele care comit sustrageri sau deranjeaza buna desfasurare a activitatilor comerciale.

 

Profi se prezinta in permanenta cu noi produse, promotii, tehnici, procedee si metode menite sa transforme cumparaturile intr-o experienta cat mai eficienta si placuta.

 

In prezent, PROFI este cel de-al doilea mare retailer alimentar modern din Romania , avand peste 4500 de angajati care activeaza in 173 de magazine in format standard, City si Mall din 95 de localitati aflate in 36 de judete.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...