Pierzi calorii, câştigi bani! Emorya, proiectul cripto care te plăteşte să faci mişcare

Cum ar fi să facem mişcare şi să fim răsplătiţi pentru asta cu mai mult decât un corp tonifiat? Emorya Sport ne provoacă să trăim mai sănătos şi chiar să câştigăm bani pe măsură ce ardem calorii!

Aşa se numeşte aplicaţia creată de echipa Emorya, care pune sportul mai presus de toate şi care ne ajută să trăim viaţa la care am visat, simplu, fără să facem activităţi care nu ne plac! Iată de ce Emorya se anunţă a fi unul dintre cele mai promiţătoare proiecte cripto ale anului 2022!

PAS CU PAS NE CONSTRUIM VIAŢA LA CARE AM VISAT

Într-o lume în care sedentarismul a devenit un mod de viaţă, o echipă de experţi în proiecte de viitor a conceput o aplicaţie care ne ajută să integrăm sportul în viaţa noastră în mod inteligent, dar şi să ne creştem veniturile zilnice într-un mod cu totul şi cu totul inedit: fără mers la birou şi fără ore suplimentare de muncă la job.

ECHIPA EMORYA: Ideea din spatele Emorya Sport este simplă! Vrem să le oferim utilizatorilor din lumea întreagă posibilitatea să câştige bani, în timp ce îşi trăiesc viaţa liberi, exact în modul în care îşi doresc. Singura condiţie este să se menţină în formă! Prin intermediul aplicaţiei noastre, monitorizăm caloriile arse zilnic şi, în funcţie de numărul obţinut, utilizatorul va fi recompensat cu tokenii Emorya.

Posibilităţile de câştig sunt limitate doar de disponibilitatea utilizatorului de a face mişcare! Cu cât ardem mai multe calorii, cu atât cresc sumele pe care le obţinem.

ECHIPA EMORYA: „Orice pas este luat în calcul, însă Emorya Sport va răsplăti mai mult utilizatorii care adoptă un stil sănătos din toate punctele de vedere, adică fac sport efectiv şi termină provocările pe care noi le lansăm zilnic. De asemenea, ne dorim ca utilizatorii care frecventează una dintre sălile care ne sunt partenere să primească extra recompense şi chiar să îşi poată plăti abonamentul la astfel de săli cu ajutorul tokenilor câştigaţi prin aplicaţie.”

UN PROIECT UNIC, CU IMPACT LA NIVEL GLOBAL

Proiectul Emorya îşi propune să devină global! Creatorii lui cred că vremurile pe care le trăim, dominate de tehnologie, ar trebui să ne facă să regândim felul în care ne câştigăm existenţa, iar Emorya, spun ei, este cea mai rapidă cale spre libertatea financiară la care sperăm cu toţii.

ECHIPA EMORYA: Am conceput două criptomonede diferite, una hiperdeflaţionară $EMR, care în urma fiecărei tranzacţii efectuate va arde din monede, făcându-le mai rare şi mai valoroase, iar $EYS poate fi câştigată prin arderea caloriilor. Aceasta din urmă poate fi convertită în bani reali sau o puteţi folosi pentru a vă plăti abonamentul la sală ori antrenorul personal.”

Ce face unic acest proiect? Pe lângă faptul că promovează un stil de viaţă sănătos, ne va permite să ţinem evidenţa exerciţiilor, dar şi a câştigurilor noastre zilnice într-un ecosistem privat, sigur şi modern, pe tehnologia blockchain!

Deja ideile şi eforturile echipei Emorya au fost recunoscute de către experţi în cadrul galei internaţionale I Success Awards, de la Monaco, din mai 2022, atunci când ecosistemul a primit premiul „Best Blockchain Start-Up”.

Dacă doriţi să cumpăraţi Emorya, să aflaţi informaţii suplimentare despre acest proiect, dar şi să vă număraţi printre primii care adoptă Emorya şi Emorya Sport, puteţi vizita site-ul: www.emorya.com

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...