Piața criptomonedelor s-a redresat. Bitcoin se apropie de maximele istorice

Criptoactivele au înregistrat o revenire semnificativă săptămâna trecută, iar Bitcoin s-a apropiat din nou de maximele sale istorice, arată analistul Simon Peters, eToro.

Astfel, Bitcoin a crescut pe parcursul săptămânii. După ce a început să se tranzacționeze sub 48.000 de dolari, a crescut joi la peste 54.000 de dolari și a înregistrat noi câștiguri astăzi.

În prezent, criptomoneda se tranzacționează în jurul valorii de 56.500 dolari, cel mai ridicat nivel începând cu luna mai a acestui an.

În plus, se află din nou în intervalul în care a atins maximul istoric de 63.569 dolari din 14 aprilie.

Între timp, Ethereum a avut o săptămână oscilantă, cu o volatilitate semnificativă, dar este încă mult peste nivelurile de la sfârșitul lunii septembrie.

ETH a început săptămâna trecută să se tranzacționeze în jurul valorii de 3.350 de dolari, iar vineri prețul său a ajuns la 3.665 de dolari.

Pe fondul unei tendințe generale de creștere săptămâna trecută, criptoactivul a fost afectat de volatilitate – scăzând pe 6 octombrie.

După ce a început ziua la peste 3.500 de dolari, s-a prăbușit la 3.362 de dolari și apoi a revenit la peste 3.600 de dolari.

ETH a înregistrat și el fluctuații puternice duminică târziu, dar criptoactivul se tranzacționează în prezent în jurul valorii de 3.600 de dolari.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...