Petrecere la Cora

Mergi la cumparaturi in perioada 14 – 27 iunie, achizitioneaza produse in valoare de minim 10 lei din hipermarketurile cora Alexandriei, Pantelimon, Lujerului, Cluj, Baia Mare si Ploiesti ori in valoare de minim 5 lei din hipermarketurile cora Drobeta, Bacau, Bratianu si City Park si primesti un talon de participare la HiperTombola cu HiperPremii.

Poti castiga:

premiul 1:  voucher de cumparaturi in valoare de 1000 de lei,  24 de doze de bere de 0,5 l,  2 caserole de mici si o paine de 3 kg

premiul 2: un voucher de cumparaturi in valoare de 800 de lei, 18 doze de bere de 0,5 l, 2 caserole de mici si o paine de 3 kg

premiul 3: un voucher de cumparaturi in valoare de 500 de lei, 12 doze de bere de 0,5 l, 2 caserole de mici si o paine de 3 kg

mentiune 1: 24 de doze de bere de 0,5 l, 2 caserole de mici si o paine de 3 kg

mentiune 2: 18 doze de bere de 0,5 l, 2 caserole de mici si o paine de 3 kg

mentiune 3: 12 doze de bere de 0,5 l, 2 caserole de mici si o paine de 3 kg

In plus, daca esti norocos, prin razuirea talonului de participare la HiperTombola, poti castiga pe loc: 2 mici si o bere, 2 mici sau o apa (cora Pantelimon, Lujerului, Baia Mare, Drobeta, Alexandriei, Bratianu) si 8 mici cruzi, 8 mici cruzi si o bere sau o apa (cora Cluj, City Park, Bacau, Ploiesti).

Participantii au obligatia de a pastra bonul de casa pe baza caruia au completat talonul de participare si de a-l preda, spre validare, in original, daca sunt declarati castigatori, la ridicarea premiilor.

Voucherele de cumparaturi vor putea fi folosite in magazinul emitent pana la sfarsitul lunii septembrie, vor fi consumate intr-o singura transa de cumparaturi si nu se acorda rest.

Participantii au obligatia de a pastra partea decupata din talonul de participare pe care este inscris mesajul castigator si de a-l preda, in original, la ridicarea premiilor.

- Publicitate -

Volumul tranzacțiilor pe piața de investiții imobiliare, la jumătate anul trecut față de 2022

Anul 2023 s-a încheiat cu investiții imobiliare în valoare totală de aproximativ 476 milioane de euro, în scădere cu...

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...