Peste 80% din apartamentele SunLake Residence au fost antecontractate

Peste 80% din turnul de 12 etaje situat pe malul lacului Fundeni a fost deja antecontractat, la numai 6 luni de la demararea lucrărilor

SunLake Residence va dispune de 308 apartamente de 2 și 3 camere, studio-uri sau duplex-uri de 4 și 5 camere, dispuse în trei clădiri, două cu înălțimea S+P+12, respectiv o clădire cu 2S+P+17.

La finalizare, proiectul va avea o suprafață totală de peste 30.000 mp și o valoare de piață ce depășește 40 milioane de euro.

Ritmul rapid al vânzărilor din primele șase luni a au determinat dezvoltatorul să pornească vânzările și pentru faza a doua a proiectului, tot un bloc de 12 etaje.

În prezent, se lucrează la etajul 8 al primei clădiri. În luna august au demarat lucrările la corpul de legătură cu clădirea B, iar în curând încep și lucrările la structura celui de-al doilea bloc.

Dezvoltatorul Park Properties a realizat până acum peste 150 de apartamente în zone centrale și ultra centrale în București. Până acum, sub brandul Park Properties au fost ridicate 9 blocuri, cu o valoare de piață de peste 20 milioane euro și cu o suprafață totală construită de peste 20.000 mp.

CITEȘTE ȘI: My Place lanseaza un nou proiect rezidențial în zona de business Pipera

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...