Peste 80% din apartamentele SunLake Residence au fost antecontractate

Peste 80% din turnul de 12 etaje situat pe malul lacului Fundeni a fost deja antecontractat, la numai 6 luni de la demararea lucrărilor

SunLake Residence va dispune de 308 apartamente de 2 și 3 camere, studio-uri sau duplex-uri de 4 și 5 camere, dispuse în trei clădiri, două cu înălțimea S+P+12, respectiv o clădire cu 2S+P+17.

La finalizare, proiectul va avea o suprafață totală de peste 30.000 mp și o valoare de piață ce depășește 40 milioane de euro.

Ritmul rapid al vânzărilor din primele șase luni a au determinat dezvoltatorul să pornească vânzările și pentru faza a doua a proiectului, tot un bloc de 12 etaje.

În prezent, se lucrează la etajul 8 al primei clădiri. În luna august au demarat lucrările la corpul de legătură cu clădirea B, iar în curând încep și lucrările la structura celui de-al doilea bloc.

Dezvoltatorul Park Properties a realizat până acum peste 150 de apartamente în zone centrale și ultra centrale în București. Până acum, sub brandul Park Properties au fost ridicate 9 blocuri, cu o valoare de piață de peste 20 milioane euro și cu o suprafață totală construită de peste 20.000 mp.

CITEȘTE ȘI: My Place lanseaza un nou proiect rezidențial în zona de business Pipera

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...