All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 29 octombrie | 2020

Peste 700.000 de români au căutat vehicule comerciale pe tradus.com

Aproximativ 720.000 de vizitatori unici din România au generat 12,8 milioane de afișări ale paginilor de pe tradus.com între lunile ianuarie și august ale acestui an.

„Cu 2,7 milioane de vizite pe site în ultimele 12 luni, România este numărul unu în Europa în ceea ce privește vizitele pe platforma noastră. Acest interes puternic pentru camioane, utilaje de construcții sau tractoare arată că, pe plan local, industria agricolă, cea a construcțiilor și transporturile sunt robuste”, spune Nadja Sörgel, Director General al Tradus.

Cumpărătorii români provin din sectorul transporturilor

Majoritatea utilizatorilor de pe plan local caută utilaje din industria transporturilor (55% din cerere), în timp ce echipamentele pentru sectorul construcțiilor sunt pe locul doi în topul celor mai solicitate echipamente din România (31% din cerere), iar agricultura este pe locul trei (13% cerere).

Deși sectorul agricol reprezintă în prezent doar o mică parte a cererii, acesta a cunoscut o creștere puternică în acest an și Nadja Sörgel îl consideră un sector cu potențial ridicat pentru Tradus în România.

Sectorul construcțiilor și sectorul agricol, populare în rândul vânzătorilor în România

- PUBLICITATE -

Deși transportul conduce în topul celor interesați de achiziție, în rândul vânzătorilor înregistrați în România, 36% provin din sectorul construcțiilor, în timp ce 34% provin din sectorul agricol.

În domeniul transportului sunt înregistrați 24% dintre vânzătorii de pe plan local.

Cu 5,4 milioane de utilizatori în întreaga lume, Tradus este în prezent una dintre cele mai mari platforme online de vehicule comerciale.

- PUBLICITATE -