Peste 600 de locuri de muncă disponibile în școli și grădinițe private în luna mai

Instituțiile private de învățământ caută să ocupe aproximativ 600 de posturi libere și pot oferi salarii care ajung și la 1.400 de euro net, conform datelor BestJobs.

De altfel, tot mai mulți profesori se orientează spre acest sector, potrivit datelor centralizate de platformă, aceste poziții atrăgând lunar mii de aplicări.

Pentru un profesor sau învățătoare de limba germană, în București, există o ofertă salarială cuprinsă între 1.000 și 1.400 euro net lunar, iar, un profesor de limba engleză, cu o experiență de 1-3 ani poate câștiga și 1.300 euro net.

În Corbeanca, județul Ilfov, un învățător din ciclul primar și preșcolar, la o școală acreditată și având clase de maximum 12 elevi, poate accesa o ofertă salarială de 800 – 1.300 euro net/ lună.

Majoritatea anunțurilor vizează orașele mari ale țării, unde există o cerere crescută pentru școli și grădinițe private. București (și Ilfov) domină categoric clasamentul pe orașe, urmat de Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara și Iași.

La nivelul întregii piețe a muncii, în luna mai, aproape 64% dintre candidații care au aplicat la joburi au fost femei, iar puțin peste 35% au fost bărbați.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Părinții sunt îngrijorați de scumpirea produselor necesare la școală

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...