Peste 60% din unitățile disponibile în prima clădire SunLake Residence, vândute

Prețurile pentru un apartament în complex pornesc de la 69.900 euro + TVA

Park Partners a vândut, încă din stadiu de proiect, peste 60% din apartamentele primei faze a viitorului complex rezidențial SunLake, situat pe malul lacului Fundeni, proiect ce a debutat în urmă cu numai patru luni.

Majoritatea cumpărătorilor sunt antreprenori, lucrători din industria IT, doctori sau tineri corporatiști.

Apartamentele din SunLake sunt de 2, 3 camere și penthouse-uri de tip duplex, situate la ultimele etaje, cu suprafețe utile între 51-172 mp și prețuri ce pornesc de la 69.900 euro + TVA.

Proiectul va dispune de panouri fotovoltaice, panouri solare pentru încălzirea apei calde și iluminare interioară și stradală cu LED din surse regenerabile

Panourile fotovoltaice care se vor situa pe acoperișul fiecărui bloc vor deservi atât iluminării spațiilor comune de acces și de pe fiecare nivel, cât și a anexelor, dar și a aleilor din complex sau din parcarea subterană.

La finalizare, ansamblul rezidențial va avea o suprafață construită de peste 30.000 metri pătrați, împărțită în două blocuri de 12 etaje și unul de 17 etaje.

Vor fi realizate peste 300 apartamente și mai mult de 350 de locuri de parcare, atât subterane, cât și supraterane.

SunLake va beneficia de un parc privat de 1.500 metri pătrați, cu un loc de promenadă pe malul lacului Fundeni din București și pază privată.

Prima fază a proiectului SunLake Residence, ce cuprinde prima clădire din totalul celor trei, se va finaliza anul viitor.

CITEȘTE ȘI: La Gloire finalizează un proiect rezidențial de lux care își selectează proprietarii

- publicitate -