Peste 4 milioane de colete livrate de Sameday în primele zile de Black Friday

Aproximativ 335.000 de comenzi au fost livrate la EasyBox numai vineri, 10 noiembrie

Sameday a livrat peste 4,1 milioane de colete în perioada 10-22 noiembrie. În 13 noiembrie, s-au înregistrat peste 550.000 de comenzi din partea magazinelor online.

În intervalul 10-22 noiembrie, aproximativ 2,5 milioane de colete au ajuns la clienți prin rețeaua EasyBox, marcând o creștere de peste 30% față de aceeași perioadă a anului precedent.

De altfel, peste 65% dintre coletele care au tranzitat rețeaua Sameday în intervalul 10-12 noiembrie au avut drept destinație unul dintre cele peste 3.900 de EasyBox-uri din România.

CITEȘTE ȘI: eMag este noul acționar majoritar Sameday Courier

Timpul mediu de staționare al unui colet în locker, în intervalul 10-14 noiembrie, a fost de aproximativ 4 ore, iar cea mai rapidă ridicare a fost înregistrată în doar câteva secunde.

La fel ca anul trecut, București a fost lider în numărul de comenzi plasate online, cu peste 1,2 milioane de livrări, urmat de Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Brașov.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...