Peste 300.000 de newyorkezi au părăsit orașul în ultimele opt luni

O statistică citată de New York Post arată că cel puțin 300.000 de newyorkezi au părăsit „Big Apple” în primele opt luni din acest an.

Locuitorii orașului au depus 295.103 cereri de schimbare a adresei de la 1 martie până la 31 octombrie, potrivit datelor obținute de ziar de la Serviciul Poștal al SUA.

O singură schimbare de adresă ar putea însemna că o întreagă familie s-a mutat.

Din martie până în iulie, au existat 244.895 de solicitări de schimbare a adresei către destinații din afara orașului, mai mult decât dublu față de 101.342 în aceeași perioadă din 2019.

Evadarea din New York este alimentată nu doar de îngrijorările legate de coronavirus, ci și de problemele economice, închiderea școlilor și criminalitatea în creștere.

Până în octombrie, în New York, au fost înregistrate 344 de crime, depășind numărul înregistrat în tot anul 2019. Numărul de evenimente în care s-au folosit arme de foc, până pe 8 noiembrie, este cu 94% mai mare decât 2019.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...