Peste 300.000 de locuitori din Alba își pot plăti factura la apă online și de pe mobil

Locuitorii din județul Alba au acces la serviciul de plată a facturilor de apă potabilă și canalizare emise de SC APA CTTA SA.De asemenea, aceștia pot plăti factura la apă și prin aplicația mobilPay Wallet, dezvoltată de NETOPIA Payments.

Potrivit datelor companiei, peste 300.000 de oameni din județul Alba pot accesa noile metode de plată a facturilor de apă rapid, comod și simplu. Aceasta se întâmplă în urma unui parteneriat încheiat între NETOPIA Payments și compania SC APA CTTA SA, operatorul care furnizează și prestează servicii de alimentare cu apă și canalizare din județul Alba.    

În prezent, platforma pentru plată online se adresează doar clienților actuali ai companiei SC APA CTTA SA, înregistrarea fiind permisă prin tastarea codului de client unic, afișat pe factura de servicii. Platforma facilitează accesul permanent la situația contului de client, la toate datele de consum și parametrii lor, la toate facturile emise din momentul activării contului, oferind posibilitatea de descărcare a facturii în mod electronic. Totodată, utilizatorii pot primi notificări de atenționare în mod automat din partea furnizorului de apă, cum ar fi, de exemplu, sistarea apei în zona lor, pe o anumită perioadă de timp sau pot trimite sesizări către operatorii SC APA CTTA SA, putând primi un răspuns de la aceștia în mesageria contului lor.

De acum locuitorii din Alba își pot plăti factura la apă în câteva minute chiar din confortul casei, de pe orice dispozitiv pe care îl au la îndemână, printr-un serviciu rapid și gratuit, fără niciun cost suplimentar. Ne dorim ca inovația pe care o aducem în serviciile simple să le ușureze tot mai mult viața utilizatorilor noștri care, astfel, pot scăpa de timpul petrecut lunar la casierie. Salutăm și sprijinim această inițiativă a SC APA CTTA SA și ne dorim să devină un exemplu pentru toți furnizorii de servicii din țară”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA Payments.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...