Peste 3.500 de curse efectuate săptămânal cu mașinile electrice Spark

Peste 46.000 de clienți folosesc serviciul de car-sharing electric Spark, media de utilizare fiind de 3.500 curse pe săptămână, cu o distanță medie de aproximativ 15 kilometri per cursă.

Compania are o flotă de aproximativ 350 mașini 100% electrice, cu cinci modele diferite: Dacia Spring, Skoda Citigo-e iV, Renault ZOE, Nissan LEAF și BMW i3.

Mai mult, peste 250 de companii au conturi business active, ai căror angajați folosesc mașinile pentru deplasări la birou sau pentru diverse drumuri în oraș, în interes de serviciu.

Spark are patru locații noi în București

În parcarea AFI Cotroceni, la etajul 2, sunt 9 locuri special amenajate pentru mașinile electrice Spark, în Promenada Floreasca, la ambele niveluri, -2 și -3, sunt 12 locuri dedicate, iar la Unirea Shopping Center, la etajul 3, sunt 10 locuri disponibile pentru mașinile de car-sharing Spark.

În complexul rezidențial Cosmopolis, în fața centrelor comerciale, sunt 8 locuri de parcare speciale pentru a prelua o mașină Spark și a călători către orice destinație.

CITEȘTE ȘI: Polonezii de la Solaris vor livra 9 autobuze electrice la Sibiu

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...