Peste 3.000 angajați eMag vor lucra permanent în mod hibrid după pandemie

eMAG a decis că va trece permanent la un mod de lucru hibrid și le va permite celor peste 3.000 de angajați să lucreze cum li se potrivește cel mai bine, într-un mod de lucru hibrid, de acasă și de la birou.

Astfel, după ce va trece pandemia, angajații eMAG vor decide, împreună cu managerul lor, cum vor să lucreze: câte zile vor lucra de acasă și câte de la birou.

În prezent, ținând cont de restricțiile existente, peste 99% din angajații eMAG din sediile de birouri lucrează în continuare de acasă.

În ultimul an, compania a desfășurat mai multe studii interne, prin care a analizat în detaliu care sunt principalele beneficii percepute de angajați legate de lucrul de acasă.

Astfel, 96% au răspuns că în această perioadă în care au lucrat de acasă s-au simțit mai productivi.

Alți 78% dintre angajații eMag au spus că s-au adaptat bine și foarte bine la munca exclusiv de acasă.

Totuși, doar 37% dintre angajați au spus că se simt conectați cu echipa lor, de când lucrează de acasă.

Când au fost întrebați cum își doresc să lucreze pe termen lung, cei mai mulți dintre ei, 97%, au spus că vor să îmbine munca de acasă cu cea de la birou.

Ce se întâmplă cu birourile eMag

eMAG își va păstra spațiile existente de birouri și va investi 1,5 milioane euro pentru a reamenaja sediul central și pentru a implementa noi tehnologii care să susțină modul de lucru hibrid. 

Principala funcționalitate a sediilor va fi aceea de a ajuta oamenii să colaboreze mai bine.

Astfel, numărul sălilor destinate întâlnirilor s-a dublat și vor fi dotate cu tehnologie de ultimă generație pentru a facilita întâlnirile mixte, online & offline și cu un sistem de rezervare de la distanță a birourilor. 

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...