Peste 2500 de clienți la deschiderea Jysk Iași

JYSK a inaugurat magazinul din Iași, Bulevardul Chimiei nr. 2, cel de-al 35-lea magazin din România, în cadrul unui eveniment special.

Ieșenii au fost matinali și, chiar înainte de ora 08:00, ora la care era anunțată deschiderea, au venit la magazin pentru a vedea și testa primii produsele comercializate de brandul scandinav și pentru a profita de ofertele speciale de deschidere. După tăierea panglicii s-a dat startul sesiunii de cumpărături. Clienții au fost întâmpinați cu un mic dejun dulce și energizant – un croissant și o cafea, și au fost invitați să testeze produsele brandului, printre care saltele cu arcuri și din spumă, perne cu umplutură naturală și perne cu memorie, pilote și plăpumi, mobilier de grădină și mobilier de interior.

În ziua inaugurării au făcut cumpărături din magazin peste 2500 de ieșeni, cele mai căutate categorii produse fiind prosoapele, fețele de pernă, pernele de grădină, pernele pentru șezut, lămpile solare și scaunele de grădină.

În cadrul concursului desfășurat pe www.jysk.ro/iasi cu ocazia inaugurării, clienții au fost invitați clienții au fost invitați să distribuie pe Facebook produsul preferat din catalogul cu promoții de deschidere. În topul celor mai distribuite produse, pe primul loc s-a aflat setul de terasă LARVIK, pe locul 2 canapeaua extensibilă HJELS, iar pe locul 3 dulapul cu uși glisante GENTOFTE. Clienții pot intra în concurs până pe 20 iulie, distribuind pe Facebook produsul preferat din catalogul cu ofertele de deschidere.

De asemenea, primii 150 de cumpărători care au achiziționat produse de peste 50 de lei au primit cadou câte o pernă din spumă cu memorie. Compania este recunoscută pentru calitatea produselor destinate somnului, iar pernele sunt printre cele mai apreciate produse de către clienții JYSK.

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile până pe 20 iulie 2016.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...