Peste 2000 de participanți, 150 de expozanți și 20 de speakeri la Balkan eCommerce Summit 2024 în Sofia

Balkan eCommerce Summit 2024, unul din cele mai ambițioase evenimente de e-commerce din regiune, va avea loc pe 4 și 5 aprilie 2024, la Arena Sofia, Bulgaria și va aduce laolaltă industria online din întreaga lume, nu numai din regiune.

Organizatorul evenimentului, Nikola Ilchev, una din figurile proeminente ale comerțului electronic din Balcani, promite un eveniment impresionant, care va aduce noi perspective pentru comerțul electronic din multe țări.

Peste 2.000 de participanți din 15 țări, 150 de expozanți în zona expo, și  20 de speakeri din întreaga lume vor fi prezenți la eveniment și  vor împărtăși comunității, din cunoștințele și experiența lor. Scopul evenimentului este de a crea o platformă pentru o dezvoltare accelerată și pentru a încuraja parteneriatele între business-urile de comerț electronic din Balcani, oferind un nou punct de plecare pentru creșterea acestora.”, a declarat Nikola Ilchev

Primele 100 de bilete sunt disponibile deja la un preț promoțional special, pe site-ul Balkan eCommerce Summit, oferind celor care se înscriu din timp, acces complet la programul evenimentului de două zile, masa de prânz și băuturi, precum și o petrecere exclusivă după prima zi, toate la un preț simbolic. „Aceasta este o ocazie unică pentru toți participanții de a se conecta și de a face schimb de experiență cu reprezentanți din toate țările din Balcani, fără a fi nevoie să călătorească în fiecare țară în parte”, a mai spus Nikola Ilchev într-un comunicat transmis de MyBg.Biz

Detalii despre program, speakeri și ce urmează să se întâmple în cele două zile de la Arena Sofia, se vor anunța în perioada următoare.

Balkan eCommerce Summit 2024 promite să aibă un impact impresionant asupra uneia dintre cele mai dinamice  industrii din întreaga lume, cea a comerțului electronic.

Iar cine dorește să facă  parte din domeniu, să se inspire,  să-i învețe tainele, sau să-și dezvolte afacerea în Balcani sau dincolo de ei, nu trebuie să rateze evenimentul.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...