Peste 15.000 clienți au trecut zilnic pragul restaurantelor din grupul City Grill

În anul 2023, peste 15.000 clienți au trecut zilnic pragul restaurantelor din grupul City Grill, care pentru acest an mizează pe afaceri de peste 60 milioane euro.

Anul trecut, compania a realizat o cifră de afaceri de 55 milioane euro. Grupul a finalizat și proiectele de investiții de peste 15 milioane de euro pe parcursul anului 2023.

Grupul City Grill operează mai multe restaurante din București, respectiv Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanu’ Berarilor, Buongiorno.Italian, City Grill și hotelul La Boheme.

În 2023, bonul mediul la nivelul grupului a fost de 50 euro, cele mai mari valori medii/bon la nivel de an înregistrându-se la Hanu’ lui Manuc (75 euro), Caru’ cu Bere (65 euro) și Pescăruș (55 euro).

CITEȘTE ȘI: Acționarii OSHO si Orotoro investesc într-un restaurant cu specific grecesc

Preparatele preferate de clienții restaurantelor din grup sunt ciorba de văcuță, borșul de cocoș, ciolanul de porc, papanașii, micii, pizza napoletană, pulpele de rață, burgerii, sarmalele și peștele de captură.

Pentru 2024, City Grill va finaliza proiectul de modernizare a Hanului lui Manuc și proiectul de modernizare a a locațiilor proprii din Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni – București.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...