Peste 14.500 buchete de flori comandate prin Glovo în ultima lună

Din analiza datelor de pe platforma Glovo reiese că românii au dăruit cu 36% mai multe flori de Valentine’s Day față de aceeași zi a anului trecut, cele mai comandate fiind trandafirii și lalelele.

Mai mult, comenzile din categoria de beauty au crescut și ele cu 372% (comparativ cu anul trecut), iar categoria de cărți a cunoscut o evoluție de 68%.

Prin comparație, românii au ales să ofere mai multe flori de Valentine’s Day față de Dragobete. Cu toate acestea, pe 24 februarie utilizatorii au comandat cu 28% mai multe flori față de anul trecut.

Peste 10.000 de buchete de flori oferite doar de 1 și 8 martie

Pe 1 martie, comenzile de produse din categoria de beauty au evoluat cu 32% față de aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce comenzile de flori au crescut cu 22% față de anul trecut.

Pe lângă cele 3.777 buchete de flori, românii au comandat și peste 2.300 de mărțișoare din supermarketurile Glovo Express.

Ziua de vârf a comenzilor de flori a fost și anul acesta 8 martie, când au fost comandate 6.371 de buchete și aranjamente florale, cu o treime mai mult față de anul trecut.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: FlorideLux permite imprimarea mesajelor personalizate pe flori

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...