Peste 14.500 buchete de flori comandate prin Glovo în ultima lună

Trending

Din analiza datelor de pe platforma Glovo reiese că românii au dăruit cu 36% mai multe flori de Valentine’s Day față de aceeași zi a anului trecut, cele mai comandate fiind trandafirii și lalelele.

Mai mult, comenzile din categoria de beauty au crescut și ele cu 372% (comparativ cu anul trecut), iar categoria de cărți a cunoscut o evoluție de 68%.

Prin comparație, românii au ales să ofere mai multe flori de Valentine’s Day față de Dragobete. Cu toate acestea, pe 24 februarie utilizatorii au comandat cu 28% mai multe flori față de anul trecut.

Peste 10.000 de buchete de flori oferite doar de 1 și 8 martie

Pe 1 martie, comenzile de produse din categoria de beauty au evoluat cu 32% față de aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce comenzile de flori au crescut cu 22% față de anul trecut.

Pe lângă cele 3.777 buchete de flori, românii au comandat și peste 2.300 de mărțișoare din supermarketurile Glovo Express.

Ziua de vârf a comenzilor de flori a fost și anul acesta 8 martie, când au fost comandate 6.371 de buchete și aranjamente florale, cu o treime mai mult față de anul trecut.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: FlorideLux permite imprimarea mesajelor personalizate pe flori

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești