Peste 14.500 buchete de flori comandate prin Glovo în ultima lună

Din analiza datelor de pe platforma Glovo reiese că românii au dăruit cu 36% mai multe flori de Valentine’s Day față de aceeași zi a anului trecut, cele mai comandate fiind trandafirii și lalelele.

Mai mult, comenzile din categoria de beauty au crescut și ele cu 372% (comparativ cu anul trecut), iar categoria de cărți a cunoscut o evoluție de 68%.

Prin comparație, românii au ales să ofere mai multe flori de Valentine’s Day față de Dragobete. Cu toate acestea, pe 24 februarie utilizatorii au comandat cu 28% mai multe flori față de anul trecut.

Peste 10.000 de buchete de flori oferite doar de 1 și 8 martie

Pe 1 martie, comenzile de produse din categoria de beauty au evoluat cu 32% față de aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce comenzile de flori au crescut cu 22% față de anul trecut.

Pe lângă cele 3.777 buchete de flori, românii au comandat și peste 2.300 de mărțișoare din supermarketurile Glovo Express.

Ziua de vârf a comenzilor de flori a fost și anul acesta 8 martie, când au fost comandate 6.371 de buchete și aranjamente florale, cu o treime mai mult față de anul trecut.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: FlorideLux permite imprimarea mesajelor personalizate pe flori

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...